OOK TIJDENS CORONA UITSTEKEND GEHOLPEN WORDEN DOOR MICHELS ADMINISTRATIE & BELASTINGADVIES

Het coronavirus heeft een grote impact op hoe wij leven en werken. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe Michels Administratie & Belastingadvies je tijdens deze crisis toch de diensten kan blijven leveren met dezelfde kwaliteit als dat je van ons gewend bent.

Online afspraken maken

Voor veel mensen is het werk net even wat anders geworden sinds de komst van het coronavirus. Ook de financiële situatie kan hierdoor veranderd zijn. Dat vraagt in vele gevallen om een andere financiële benadering. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt Michels Administratie & Belastingadvies jou de mogelijkheid om online afspraken een afspraak te maken. We maken gebruik van veilige software, waardoor je verzekerd bent dat je financiële gegevens altijd beschermd zijn.

Boekhouding online doen

Het is ook mogelijk om je boekhouding online te doen met Exact Online. Doordat deze software het toestaat om meerdere gebruikers toe te voegen aan je account, kunnen wij altijd meekijken met je administratie en jij natuurlijk ook met ons. Een aantal voordelen van online boekhouden is dat je eenvoudig je bedrijfsprocessen kan koppelen en automatiseren. Dit verlaagt de kans op fouten en zorgt ervoor dat je boekhouding efficiënt gedaan kan worden. Dit scheelt natuurlijk ook in de kosten.

Toch graag een “echte” kop koffie drinken?

Uiteraard is dat geen probleem. Omdat we de service bieden die je van ons gewend bent is dit ook mogelijk. Wij hebben ons kantoor zodanig ingericht dat deze geheel coronaproof is. Zo kunnen we op een veilige afstand toch fysiek met elkaar afspreken. We vragen je uiteraard wel om de geldende maatregelen in acht te nemen als het regelmatig wassen van je handen, geen handen te schudden en voldoende afstand in acht te nemen. Heb je verkoudheidsklachten, last van benauwdheid, (lichte) hoest of verhoging tot 38 graden of koorts? Dan verzoeken we je vriendelijk om de afspraak te verzetten.

Niet goed geholpen tijdens de Coronacrisis?

Vind je dat je niet goed geholpen bent tijdens de coronacrisis door je huidige boekhouder, administratiekantoor of accountant? Dan is onze overstapservice geschikt voor jou. In vier simpele stappen stap je dan over naar Michels Administratie & Belastingadvies en zorgen wij dat je het financiële advies krijgt dat je nodig hebt. Lees hier meer over op onze overstapservice pagina.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Peter Michels
Meer weten?
Samen tot initiatieven, ideeën en adviezen komen, dat is mijn passie!
Telefoon: 010 3074899
E-mail: peter@michelsbv.nl
* Verplichte velden
Peter Michels
Meer weten?
Samen tot initiatieven, ideeën en adviezen komen, dat is mijn passie!
Telefoon: 010 3074899
E-mail: peter@michelsbv.nl
Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899