Nieuws 12 januari 2023

Dizzy Data gebruikers opgelet!

De afgelopen jaren hebben wij naar tevredenheid gewerkt met Dizzy Data om de administratie zoveel mogelijk digitaal te kunnen verwerken. Dizzy Data dient voornamelijk voor digitale factuurafhandeling. Meestal voor inkoopfacturen, in enkele gevallen ook voor verkoopfacturen.

 

Enige tijd geleden is Dizzy Data overgenomen door de Visma Groep. In december hebben zij ons te kennen gegeven dat zij hebben besloten om te stoppen met Dizzy Data. Dit betekent dat wij de afgelopen periode hard hebben gewerkt om een softwareselectie-traject te doorlopen. Hierbij hebben wij rekening gehouden met alle specificaties zoals wij die al kenden, onze wensenlijst, maar ook de wensenlijst van onze relaties.
 

Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten over te stappen op Zenvoices. Zenvoices biedt ons een betrouwbaar platform waar mooie ontwikkelingen plaatsvinden. Deze ontwikkelingen bleven de laatste tijd juist uit bij Dizzy Data, waardoor wij van mening zijn dat we niet alleen afscheid nemen van Dizzy Data, maar vooral ook weer een stap vooruitzetten als het gaat om betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wat verandert er?

Eigenlijk betekent deze overstap niet zo veel aan de kant van onze cliënten. Ja we krijgen een nieuwe leverancier, met een andere internetsite, een ander e-mailadres en een andere app, maar daar houdt het in de meeste gevallen wel op.

Hoe nu verder?

Dus ondanks dat er de afgelopen tijd heel erg veel is gebeurd hebben wij zoals je van ons mag verwachten alle zorgen uit handen genomen.EInd van deze maand, begin volgende maand zullen wij jullie nader informeren!

 

Uiteraard realiseren wij ons dat er toch nog vragen kunnen zijn. Neem in dat geval gerust contact op met jou relatiebeheerder. We vertellen je graag meer over Zenvoices.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Michels