23 juni 2020

Creativiteit tijdens Coronacrisis | OKamp - Giraffe Workstations

Het Corona virus houdt ons nu al geruime tijd in haar greep. Iedereen wordt er op een of andere manier door geraakt. Het bedrijfsleven wordt in verschillende sectoren zwaar getroffen. Juist in deze tijd zien we ook de creativiteit van ondernemers. Omdat bestaande business modellen nu even niet meer kunnen worden er out of the box plannen bedacht en in sneltreinvaart tot uitvoering gebracht. Zo ook bij onze cliënten. In deze rubriek geven wij deze ondernemers de ruimte om hun creativiteit te etaleren. Gewoon omdat wij trotst zijn op het doorzettingsvermogen en de creativiteit.

 

Deze week: OKamp en Giraffe Workstations

Zoals zovelen moest ons bedrijf OKamp ook even schakelen nadat alle maatregelen bekend werden gemaakt. Wij zijn een verhuurbedrijf van audiovisuele middelen voor bedrijfsfeesten, congressen en festivals. Geen “grote” evenementen tot 1 september is in onze branche simpelweg een lege agenda.

 

Dus ga je denken… What to do? Waar hebben mensen nu behoefte aan?

 

Samen met flightcase producent Boris Case staken we de koppen bij elkaar en tijdens een brainstorm kwam naar boven dat veel thuiswerkende vrienden en familie rug- en nekklachten hadden. Puur door een verkeerde werkhouding.

 

Dit vormde de basis voor ons idee: Giraffe Workstations!

 

Tover elke plek in huis om tot een ergonomisch sta bureau!

 

Al heeft thuiswerken ontzettend veel voordelen, toch is het lastig om in huis een ergonomische werkplek te vinden. Ik bedoel, hoe fantastisch je geïmproviseerde werkplek aan de eettafel ook is, die gebogen zithouding kan al snel leiden tot vervelende klachten. En van heel de dag zitten verslechterd je doorbloeding  waardoor je productiviteit ook nog eens flink omlaag gaat.

 

De Giraffe Workstation biedt gelukkig een oplossing! Met deze houten standaard tover je elke plek in huis om tot een ergonomisch sta bureau. Je zet hem binnen 30 seconden in elkaar, hij is in 12 verschillende hoogtes verstelbaar en heeft een groot werkblad waar je al je accessoires op kwijt kan. Who said you cannot get fit by working at a desk ;-)

 

Wil je thuis ook op een gezonde manier staand werken? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop: www.giraffeworkstations.nl Tot 1 juli geldt er een leuke kortingsactie! 


Vind je het leuk om je medewerkers een Giraffe te geven? Met een gegraveerd logo van je onderneming erop bijvoorbeeld? Stuur dan een mailtje naar: info@giraffeworkstations.nl.

 

Dennis Okkema


Wil jij volgende keer jouw creatieve verhaal in onze nieuwsbrief/website/social media vertellen? Stuur dan een mailtje naar info@michelsbv.nl of bel 010-3074899.