07 februari 2019

Workshop Slim samenwerken

Donderdag 7 februari organiseerden wij de workshop "Slim samenwerken" voor ondernemers. Uit de goede opkomst bleek dat de toenemende digitalisering van de administratie en hoe hier het beste mee om kan worden gegaan duidelijk tot de verbeelding spreekt bij onze cliënten. Onder het genot van een croissant, broodje en een kop koffie hebben wij het verleden, heden en vooral ook de (nabije) toekomst besproken. Vooral aan bod is gekomen hoe je de digitalisering van de administratie voor je kunt laten werken en jezelf veel tijd kunt besparen terwijl je tegelijkertijd meer inzicht kunt verkrijgen in het reilen en zeilen van je onderneming.

Na een algemeen gedeelte hebben we d.m.v. twee break out sessies in kleinere groepen meer informatie gegeven over de werking van Exact Online en DizzyData. Met behulp van DizzyData en de bijbehorende app wordt het insturen en boeken van de administratie een fluitje van een cent. Daar ben je als ondernemer echt bij gebaat. 

Ons doel om meer vrije tijd voor onze klanten te creëren hebben we dan ook (met succes!) uit kunnen leggen.


Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan eens onze animatievideo voor een uitleg in slechts 1 minuut. Of neem contact met ons op.