30 juli 2020

Zomer 2020 (vakantieperiode)

20 juli jl. is in de regio de schoolvakantie aangebroken. Voor de meeste medewerkerker van ons kantoor is dit de aangewezen periode om vakantie te vieren. Juist vanwege de hectiek van de Corona pertiode vinden wij het belangrijk dat medewerkers vakantie nemen, of zij nu op vakantie gaan of niet. 
Het is voor ons onvermijdelijk dat vakanties van medewerkers elkaar overlappen in deze periode. Hierdoor zijn wij tot en met eind augustus minder sterk bezet op kantoor, waardoor wij telefonisch en qua aanwezigheid minder goed bereikbaar zullen zijn. 
Om teleurstelling en onndige ritjes naar ons kantoor te voorkomen raden wij je aan om vooraf even per mail of telefoon een bezoekje aan te kondigen, zodat je niet voor een gesloten deur staat. Het kan voorkomen dat er op een enkele dag niemand op kantoor aanwezig is door een combinatie van beperkte bezetting, thuiswerken en afspraken buiten de deur.
Vanaf september zijn wij weer op volle sterkte, maar ook dan zal nog steeds thuis gewerkt kunnen worden vanwege de maatregelen rondom het Corona virus.
* Verplichte velden