Bas Duiverman BeweegpuntBas

Het advies is altijd snel en onderbouwd

Toen Bas 5,5 jaar geleden besloot om zelf door te gaan met zijn sportschool in Zevenhuizen, zocht hij een administratiekantoor. Een belletje naar Peter was voor hem een logische eerste stap. “Peter is een oude jeugdvriend van me.” Dat was een schot in de roos. Sindsdien ondersteunt Michels BV in de administratie van BeweegpuntBas en geeft advies. “Dat helpt mij om de juiste keuzes te maken.”

DIGITALE BOEKHOUDING

De eerste stap zo’n 5,5 jaar terug, was het digitaliseren van de boekhouding. “Tot die tijd werkten we met een administratieve afdeling, met veel papierwerk. Dat kon anders en beter, vond ik. Toen ik alleen verder ging, besloot ik de administratie gelijk te digitaliseren.” Een proces waar Michels BV hem in begeleidde. “We hebben het proces stap voor stap aangepakt. Het is iets waar je in moet groeien.” En met succes. Er is inmiddels geen papierwerk meer te vinden bij BeweegpuntBas.

 

Tot grote tevredenheid van Bas. “De administratie is goed ingericht, netjes op orde en altijd up to date. Dat geeft niet alleen een lekker gerust gevoel, het helpt mij ook bij het maken van organisatorische en bedrijfsmatige keuzes. Die maak ik op gevoel én op basis van de cijfers. Ik weet altijd hoe het er financieel voor staat. Dat is prettig ondernemen.”

LAAGDREMPELIGE SAMENWERKING

Ook vraagt hij regelmatig advies aan Peter en Martijn, die als een sparringpartner en klankbord voor hem fungeren. “Soms heb ik behoefte aan bevestiging, of een kritische blik: zie ik het wel goed zo? Dan bel ik Martijn of Peter. Dat contact is altijd plezierig en persoonlijk. Het advies dat ze geven is altijd eerlijk en onderbouwd.” Die lage drempel, vindt Bas fijn samenwerken. “Als ik een vraag heb, staan ze direct voor me klaar. Ik weet dat ik snel en goed antwoord krijg.”