Marcel Verhagen Jumelet Verhagen / DOCK Legal

Het moet gewoon goed zijn en dat is het

Sinds 2005 is Marcel Verhagen klant bij Michels BV, met advocatenkantoor Jumelet Verhagen. Een plezierige samenwerking, vertelt Marcel. “Ik ben niet voor niets al zolang klant.”  

Jumelet Verhagen is een Rotterdams advocatenkantoor. Het kantoor werkt sinds 2016 nauw samen met Van Harmelen Beijneveld van Houten, onder de naam DOCK Legal. Marcel Verhagen is één van de eigenaars van Jumelet Verhagen en advocaat.

Complete administratie

Op de declaraties na, doet Michels de complete administratie voor Jumelet Verhagen. Een overzichtelijke administratie, zo vertelt Marcel. “We factureren als advocatenkantoor natuurlijk alleen maar uren, daar draait het bij ons om.” De administratie wordt wekelijks bijgewerkt. Marcel heeft realtime inzicht in de cijfers en rapportages.

Betrouwbaar en zorgvuldig

Het meeste contact heeft hij met Martijn, over de dagelijkse dingen. “Ongeveer eens in de twee weken, denk ik. Voor een simpele vraag bijvoorbeeld.” Een paar keer per jaar heeft hij ook contact met Peter, voor financieel of fiscaal advies. Een prima frequentie voor Marcel, die zijn zaken goed op orde heeft en Michels BV vertrouwt. “Een administratie moet gewoon goed zijn. Het is altijd netjes en zorgvuldig bijgewerkt. En als ik een vraag heb, dan wordt die altijd snel en goed beantwoord. We werken niet voor niets al zolang samen, ik ben heel tevreden.”