Hoe wij werken

Duidelijkheid. Wat ons betreft het startpunt van een goede samenwerking. Samen spreken we duidelijk af wat je aan ons wilt uitbesteden en hoe onze samenwerking eruitziet. De gehele bedrijfs- en salarisadministratie? Een deel daarvan? Of heb je alleen behoefte aan een jaarverslag? Het kan allemaal. Maar, we kijken wel graag gedurende het jaar periodiek met je mee. Om een vinger aan de pols te houden, want we voelen ons betrokken bij onze klanten. En het maakt het opstellen van de jaarcijfers een stuk gemakkelijker.

Efficiënt met software
Bij Michels lopen we voorop in automatisering. We werken met kwalitatieve software om zo veel mogelijk processen te automatiseren, zoals het opstellen van de jaarrekening. Daarmee winnen we tijd die we waardevol kunnen besteden aan persoonlijk contact met onze klanten.

Persoonlijk contact
We maken het verschil in ons persoonlijke contact. Uiteraard nodigen we je uit om de conceptaangifte en jaarrekening te bespreken. Ook gedurende het jaar zijn we regelmatig in contact met onze klanten, voor tips en advies. Iedere klant heeft een vast contactpersoon. Je dossier wordt digitaal bijgehouden, zodat collega’s kunnen inspringen als dat nodig is. Zo ervaar je wel de voordelen van een vast contact, maar ben je niet compleet afhankelijk.

Snelle reactie
Heb je een vraag? Stel ‘m en we zullen snel reageren. We hebben veel kennis in huis en een groot waardevol netwerk waar we kennis kunnen vergaren. Kortom, we hebben op iedere vraag een passend en snel antwoord, zodat jij weer door kunt.

Klanten aan het woord
Sander Kruijt
Sander Kruijt
Staalhandel Van Zijl
Marina van Drie
Marina van Drie
Haar en Visagie
Tom Homan
Tom Homan
Vivante Homan
Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899