Hoe wij werken

Wij spreken van tevoren met je af welk werk je aan ons wilt uitbesteden. Dat kan de gehele bedrijfs- en salarisadministratie zijn. Maar misschien wil je liever meer zelf doen? Dat kan ook. Dan kijken wij langs de zijlijn mee en doen bijvoorbeeld alleen de aangiftes. Alles kan, zoals jij het wilt.

 

Periodiek voeren wij de aan ons uitbestede werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken of een controle van de administratie en de btw-aangifte. We hebben regelmatig contact met je voor een correcte administratie, die hierdoor ook steeds beter te verwerken valt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het opstellen van de jaarrekening minder tijd kost.

 

De jaarrekening is het eindproduct van de verwerking van de administratie. De boekhouding is hiervan de basis. Doordat we gebruikmaken van hoogwaardige softwarepakketten is de verwerking van de administratie en het opstellen van de jaarrekening tot aan het jaarverslag een volledig geautomatiseerd proces. Hierbij zorgt de fiscale kennis van onze medewerkers voor het vereiste kwaliteitsniveau. Handmatig zetten we de punten op de i voordat wij een conceptaangifte en –jaarrekening aan je presenteren.

 

Tegelijk met het versturen van de conceptaangifte en -jaarrekening nodigen wij je uit om deze te bespreken. Door persoonlijk contact komen net die punten aan het licht die het verschil kunnen maken tussen goed en uitstekend belastingadvies. Hier maken wij het verschil.

Klanten aan het woord
Sander Kruijt
Sander Kruijt
Staalhandel Van Zijl
Marina van Drie
Marina van Drie
Haar en Visagie
Tom Homan
Tom Homan
Vivante Homan
Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899