MICHELS MAAKT HET VERSCHIL

5 redenen om voor Michels Administratie & Belastingadvies te kiezen:    

  1. Wij zorgen voor continue bijscholing van al het personeel. Daardoor beschikt ons team van hoogopgeleide specialisten over actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van onder andere inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, inclusief de fiscale kennis die nodig is voor het samenstellen van de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting.
  2. Wij zijn een laagdrempelige organisatie en daardoor goed persoonlijk, telefonisch, per mail of via social media bereikbaar. Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken. De ervaring leert dat dit tot een prettige en ontspannen samenwerking leidt. Ook ons kantoor is goed bereikbaar, zowel per auto als met de trein. Gratis parkeerruimte is er volop.
  3. Wij streven altijd naar het creëren van meerwaarde voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld door je te adviseren of je het beste nog even kan wachten met een investering of die juist nog dit jaar het beste kan doen voor zoveel mogelijk belastingvoordeel.
  4. Wij leggen alle bedrijfsadministratie volgens de geldende voorschriften vast. Zo kunnen wij jouw vragen dan wel die van de belastingdienst of bank tijdig en juist beantwoorden.
  5. Wij zijn gekwalificeerd lid van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Verplichte onderdelen van het lidmaatschap zijn het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening, het opleidingsniveau van onze medewerkers en de actuele kennis van ons team. Deze lidmaatschapseisen sluiten perfect aan bij de visie van ons kantoor.

 

Overtuigd geraakt? Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en het bespreken van de mogelijkheden.

Klanten aan het woord
Tom Homan
Tom Homan
Vivante Homan
Sander Kruijt
Sander Kruijt
Staalhandel Van Zijl
Marina van Drie
Marina van Drie
Haar en Visagie
Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899