Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Toegevoegde waarde bieden, dat is ons streven. Dat gaat verder dan de dienstverlening aan onze klanten. We willen graag van betekenis zijn voor de maatschappij. En daarom ondernemen en werken we bij Michels met aandacht voor mens, maatschappij en milieu. Dat geeft werken bij Michels, maar ook samenwerken met Michels, nog meer betekenis.

Care for Kids
Wij zijn nauw betrokken geweest bij de oprichting en start van stichting Care for Kids. Ondertussen is het initiatief ondergebracht bij de gemeente. Care for Kids zet zich in voor kinderen in de regio Zuidplas (Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moordrecht en Moerkapelle), die met name vanwege financiële redenen niet de mogelijkheid hebben om hun sport of hobby te kunnen uitoefenen. Care for Kids biedt hen wel die mogelijkheid en zorgt voor blije kindergezichten.

Lokale sportverenigingen
Sporten is voor heel veel dingen goed. Voor volwassenen en kinderen. Het is goed voor de fysieke en mentale gezondheid, voor sociale contacten en het is gewoon ontzettend leuk. We juichen het regionale verenigingsleven daarom enthousiast toe. Dat doen we door de volgende lokale sportverenigingen te ondersteunen: 

Voetbalvereniging vv Nieuwerkerk
Tennisclub TC Nieuwerkerk
Hockeyclub HC De IJssel (Nieuwerkerk)

Leontienhuis
Peter Michels is penningmeester (op vrijwillige basis) van stichting Vrienden van het Leontienhuis. Het Leontienhuis is een centrum voor herstel voor mensen met een eetstoornis én hun naasten, in Zevenhuizen. Een belangrijke plek voor veel gezinnen in Nederland, omdat goede coaching bij het herstellen van een eetstoornis schaars is.

Milieubewust
Het spreekt voor zich dat we bij Michels zo veel mogelijk digitaal werken. We beperken het gebruik van papier tot het absolute minimum. En natuurlijk scheiden we ook ons afval op kantoor.

Aandacht voor onze medewerkers
Bij Michels wordt hard gewerkt, maar hebben we ook veel plezier. Overwerken doen we niet aan, omdat we een goede balans tussen werk en privé belangrijk vinden. Iedere medewerker van team Michels is waardevol. Ieder heeft zijn of haar unieke bijdrage. We respecteren en waarderen iedereen.
Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899