Onze mensen

Michels Administratie & Belastingadvies is een laagdrempelige organisatie met een persoonlijk karakter. We stellen ons even kort voor.

Wil je contact met een van onze medewerkers opnemen ga dan snel naar onze contactpagina.
Peter Michels
Peter Michels

Als directeur-eigenaar van Michels Administratie & Belastingadvies adviseer ik vooral onze klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB). In mijn werk streef ik naar een fijne samenwerking met de klant. Want een goede samenwerking leidt tot de beste initiatieven, ideeën en adviezen, zo is mijn ervaring.

Evelyne de Rijk
Evelyne de Rijk

Naast mijn fiscale werkzaamheden ben ik met name op de hoogte van alle toeslagen. De afwisselende werkzaamheden binnen onze organisatie en het één-op-één contact met onze klanten maken elke dag afwisselend en uitdagend. Ik ben zeer begaan met onze klanten. Dit resulteert dan ook in persoonlijke adviezen naar onze klanten.

Inge van Adrichem
Inge van Adrichem

Na mijn administratieve opleiding heb ik zowel in het bedrijfsleven als in de accountancybranche veel ervaring opgedaan. Hierdoor heb ik inmiddels 25 jaar lang ervaring in het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangiften. Hierdoor kan ik iedere klant goed ondersteunen en adviseren.

Martijn Wensveen
Martijn Wensveen
Zowel sportief als zakelijk houd ik wel van een uitdaging. Door mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening ben ik reeds met vele aspecten van het vak en uitdagingen in aanraking gekomen. Ik geef graag een goed inzicht in de financiële stand van zaken van jouw bedrijf. Ontzorgen en adviseren zijn hierbij mijn sleutelwoorden.
Neele van Gent
Neele van Gent

In de branche administratie en belastingadvies ben ik al een aantal jaren werkzaam. In mijn werk vind ik het belangrijk om goed klantcontact te onderhouden. Ik duik graag in een administratie om problemen op te lossen en deze op orde te brengen.

Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899