Onze mensen

Michels is een laagdrempelige organisatie met een persoonlijk karakter. Ons team bestaat uit bevlogen deskundigen, ieder met zijn of haar eigen passie en vakgebied. We stellen je onze mensen graag aan je voor.

Peter Michels
Peter Michels

Ik adviseer vooral graag onze klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB), zowel op fiscaal gebied als procesmatig. Daarnaast coach ik met veel plezier (startende) ondernemers. In mijn werk streef ik naar een fijne samenwerking met de klant. Want een goede samenwerking leidt tot de beste initiatieven, ideeën en adviezen, zo is mijn ervaring.

Rianne van den Berg RB
Rianne van den Berg RB

Leuk aan mijn werk vind ik de afwisseling. Ik ben graag bezig met allerlei financiële zaken en fiscale vraagstukken. Sociaal, behulpzaam, daadkrachtig en oplossingsgericht zijn eigenschappen die bij me passen en die ik graag inzet bij mijn werk. De ontspannen werksfeer en persoonlijke benadering naar klanten en collega’s maakt dat Michels een fijn kantoor is om voor te werken.

Martijn Wensveen
Martijn Wensveen
Zowel sportief als zakelijk houd ik wel van een uitdaging. Door mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening ben ik reeds met vele aspecten van het vak en uitdagingen in aanraking gekomen. Ik geef graag een goed inzicht in de financiële stand van zaken van jouw bedrijf. Ontzorgen en adviseren zijn hierbij mijn sleutelwoorden.
Inge van Adrichem
Inge van Adrichem

Na mijn administratieve opleiding heb ik zowel in het bedrijfsleven als in de accountancybranche veel ervaring opgedaan. Hierdoor heb ik inmiddels 25 jaar lang ervaring in het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangiften. Hierdoor kan ik iedere klant goed ondersteunen en adviseren.

Ilias el Haddioui
Ilias el Haddioui

Al meer dan 10 jaar werk ik graag met cijfers. Van een aantal cijfertjes steeds weer een mooi eindproduct maken, dat vind ik leuk! Maar daarbij houdt het voor mij niet op: Ik vind het belangrijk dat ik mijn afspraken met onze klanten tijdig nakom en dat zij op tijd de informatie krijgen waar ze behoefte aan hebben. Echt maatwerk dus. Ik krijg veel voldoening van tevreden klanten.

Evelyne de Rijk
Evelyne de Rijk

Naast mijn fiscale werkzaamheden ben ik met name op de hoogte van alle toeslagen. De afwisselende werkzaamheden binnen onze organisatie en het één-op-één contact met onze klanten maken elke dag afwisselend en uitdagend. Ik ben zeer begaan met onze klanten. Dit resulteert dan ook in persoonlijke adviezen naar onze klanten.

Kimberley van Linden
Kimberley van Linden
De afwisselde werkzaamheden vind ik een uitdaging en erg leuk. We werken in een klein en gezellig team en mede daardoor werken we goed samen.  Waar het kan probeer ik mijn collega’s werk uit handen te nemen. Ik houd van plannen en organiseren.
Mirjam Neleman-Snoei
Mirjam Neleman-Snoei

Met meer dan 25 jaar ervaring, ontzorg ik, als onderdeel van het leuke en gezellige team van Michels, onze clienten bij de diverse administratieve en fiscale zaken.
Ik help je graag om de boekhouding of aangifte, leuk en begrijpelijk te maken!

Pim van der Elst
Pim van der Elst

Mijn eerste mbo-stage bij Michels beviel mij zo goed, dat ik hier ook mijn tweede stage heb gelopen. Toen ben ik meer de diepte ingegaan en heb ik meer op detailniveau geleerd. Mijn collega’s, de sfeer, het afwisselende en uitdagende werk maakt werken hier zo leuk dat ik ook mijn derde stage bij Michels loop!

Shaquille Wasiman
Shaquille Wasiman

Als student fiscaal recht zet ik mijn eerste stappen in de praktijk bij Michels. Ik volg de master Directe Belastingen aan de Erasmus Universiteit. Bij Michels ondersteun ik het team met voorbereidende werkzaamheden. Het doel is om deze werkzaamheden in de toekomst uit te breiden. Vanaf het eerste moment voel ik mij hier op mijn plek, door de fijne werksfeer en het leuke team.

Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899