Werken bij Michels

Wij zijn niet zomaar een administratiekantoor, maar het leukste en meest deskundige bureau in de regio! Waarom? Dat willen we je graag vertellen en laten zien. Maar zelf ervaren is natuurlijk nóg beter. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kantoor en zoek je een nieuwe uitdaging in ons vakgebied? Wat leuk! Laten we vrijblijvend afspreken en verder praten.
Bel of mail Michels
Vacatures

Vacatures

Michels groeit. Dat is nooit ons hoofddoel geweest, maar een gevolg van onze kwalitatieve dienstverlening en tevreden klanten. Expertise en enthousiasme is daarom welkom. Check onze openstaande vacatures, maar laat je ook niet weerhouden om open te solliciteren als jij denkt een bijdrage te kunnen leveren met jouw expertise. Verras ons!
Ga naar vacatures

Maak het verschil bij Michels

Michels is no-nonsense, deskundig, persoonlijk, ervaren en ambitieus. Daarmee willen we zeggen dat we ons werk al lange tijd heel goed doen en altijd bezig zijn hoe iets beter kan. We durven wel te zeggen dat we vooroplopen in kennis en automatisering in vergelijking met andere middelgrote administratiekantoren. Dat geeft ons de ruimte om juist heel persoonlijk met onze klanten om te gaan. En met elkaar, niet te vergeten. Want de sfeer bij Michels is top! We respecteren elkaar en helpen elkaar. Zo maken we samen het verschil.
Meer over Michels

Waarom werken bij Michels?

Waarom werken bij Michels?
  • Goed salaris
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • We werken niet over
  • Opleidingen en cursussen
  • Ruimte voor eigen ideeën
  • Leuke collega's en klanten
Rianne van den Berg
“Door de ruimte die Michels mij geeft, heb ik ontdekt waar ik écht blij van word. Ik kwam binnen als belastingadviseur, maar houd me nu ook grotendeels bezig met de kwaliteitsbewaking van ons kantoor. Daar heb ik ontzettend veel plezier. Dat had ik nooit ontdekt als ik die ruimte niet had gekregen.”
Rianne van den Berg
Onze klanten

Onze klanten

We werken voor het mkb in regio Rotterdam. Het liefst ambitieuze ondernemers, die openstaan voor ons als sparringpartner. Want dat is onze toegevoegde waarde. Natuurlijk moet de administratie netjes op orde zijn, evenals belastingzaken. Dat is vanzelfsprekend. Met die basis komt ruimte vrij om de volgende stap te zetten. Daar zit onze meerwaarde: meedenken en samen doelen stellen.
Dit zeggen klanten zelf
Offerte aanvragen Direct contact? Bel 010 3074899